joi, 10 martie 2016Scoala Gimnaziala “Ion Suhane” Frumosu 
ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR
Pentru anul şcolar 2016 – 2017

     Oferta educaţională:
     La Scoala Gimnazială ,,Ion Șuhane” Frumosu - 1 clasă cu 18 locuri
     La Școala Primară Frumosu – 1 clasă în regim simultan cu 9 locuri
     La Școala Primară Deia – 1 clasă în regim simultan cu 5 locuri
     CONDIŢII DE ÎNSCRIERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR:
    (1)Părinţii ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2016 inclusiv, au obligaţia de a înscrie copiii în învăţământul primar în clasa pregătitoare,în conformitate cu prevederile legii şi ale prezentei metodologii.
    (2) Părinţii ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2016 inclusiv, pot să îşi înscrie copiii în învăţământul primar în clasa pregătitoare, dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.
    (3) Părinţii ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2016 inclusiv,care nu opteaza pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare in anul scolar 2016-2017, sai ai celor pentru care evaluarea mentionata la alin.(2) arata ca dezvoltarea psihosomatica nu poate asigura parcurgerea cu success a clasei pregatitoare isi vor inscrie copiii la gradinita, in grupa mare.
Evaluarea psihosomatică a copiilor se realizează în perioada 23 februarie – 16 martie 2016.
Informatii complete (metodologia, calendarul  inscrierii, informatii referitoare la evaluarea psihosomatica) sunt afisate la unitatea scolara.
    „ZIUA PORTILOR DESCHISE”
Miercuri, 01 martie 2016, intre orele 11 – 13
Parintii, copiii si alte persoane interesate pot vizita spatiile dedicate activitatilor claselor pregatitoare si pot purta discutii cu personalul unitatii de invatamant implicat in aceasta activitate.


                                                                                                                                       DIRECTOR,
Prof.Liliana Niga